A Mass Extreme használatával sokkal nagyobb eredményeket érhet el edzés közben. Kattintson és győződjön meg róla!

Az izomtömeg kapszulák listája

Mi szükséges ahhoz, hogy hatalmas izomtömeget építsünk? Elsősorban erős akarat a rendszeres edzésre és a diéta betartására. Ne feledje azonban, hogy a megfelelő kiegészítőre lehet szükség a csúcsfizikum eléréséhez. És itt most nem a szteroidokról beszélünk, hiszen a sziluett kialakítása nem lehet rossz hatással az egészségre. Olyan készítményekről beszélünk, amelyek lehetővé teszik, hogy izomtömeget építsen. Ez a természetes növényi összetevőknek köszönhetően fog megtörténni, amelyek energiát adnak nekünk. A megfelelő konkrét termék kiválasztása ebben az esetben nagy jelentőséggel bír.

Skuteczność:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Efekty:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Szybkość działania:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Bezpieczeństwo:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Cena:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Ezek az egyik leggyakrabban választott tabletták a gyakorló emberek, akik álmodnak az erős izomtömeg építéséről. Ez a készítmény a tengerentúlról érkezett hazánkba, ahol alaposan tesztelték. Ezzel a specifikációval két hét alatt 2 kg izomtömeget lehet felépíteni. A görögszéna és a maca gyökér jelentős hatással van erre. Rengeteg foszfatidinsavat is találsz benne. A Mass Extreme a tesztoszteronszintet is befolyásolja, és növeli az edzési teljesítményt. Kevésbé érzi a fáradtságot, és több energiája van a kemény edzéshez.

Skuteczność:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Efekty:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Szybkość działania:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Bezpieczeństwo:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Cena:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Ez egy másik kiegészítés, amelyre érdemes odafigyelni. Természetes összetevőket tartalmaz, azaz muskátlit, ginzenget, maca gyökeret és görögszénát. Már csak az összetevők alapján is biztos, hogy a tesztoszteronszint azonnal megemelkedik, és nagy adag energiát biztosít. Ez javítja a képzési teljesítményt is. Ennek a képletnek a hatásait szakértők és olyan ügyfelek is megerősítik, akiknek lehetőségük volt használni ezt a terméket.

Skuteczność:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Efekty:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Szybkość działania:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Bezpieczeństwo:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Cena:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

A harmadik helyen ebben a rangsorban a TestoBoost. Ezt azok az emberek értékelik, akiknek nincs idejük rendszeres képzésekre. Ez egy olyan termék, amely lehetővé teszi, hogy még kis számú edzéssel is fejlessze az izomszöveteket. Tribulus Terrasstris kivonatot, valamint görögszénát és zöld teát tartalmaz. A szervezet tesztoszteronszintjét is befolyásolja. A termék használata után javul az anyagcsere, és a bevitt kalóriák azonnal aminosavakká alakulnak át, amelyek az izomtömeg építéséhez szükségesek.

Gracjan
John

A motiváció gyorsan csökken, ha edzel, és nem látsz eredményeket. Valószínűleg mindenki tapasztalta már ezt az edzés kalandjának kezdetén. A fitneszklubban dolgozó edzőm azonban megértette velem, hogy a megfelelő terméket kell használnom. A Mass Extreme megfelel az igényeimnek, és elégedett vagyok a hatásával.

Tovább >>
Maksymilian W.
Tom

Hetek óta edzettem, és vártam az eredményeket. Az edzés jól éreztem magam, de szerettem volna egy esztétikus sziluettet is. Sajnos sokáig kellett várnom a hatásokra, ezért úgy döntöttem, hogy egy megfelelő kiegészítőhöz nyúlok. A Mass Extreme minden problémámat megoldotta.

Tovább >>
Mario
Daniel

Sokáig abban a hitben éltem, hogy a szteroidok szükségesek az izomépítéshez. További eszközök nélkül edzettem, de a hatások nem voltak nagyon láthatóak. Kiderült azonban, hogy a Mass Extremme egy növényi termék. Ez nagyszerű információ, ezért megvettem, és nagyszerű eredményeket értem el.

Tovább >>

Hol találom a legjobb tápanyagokat az izomtömeghez?. A legtöbb ember kalandja az edzőteremben ugyanúgy kezdődött. Minden az első edzésekkel és a fitneszklub környezetének megismerésével kezdődött. Leggyakrabban egy barátunk vagy valaki a családunkból vitt oda minket. Gyakran hallhatjuk, hogy ez egy pillanatnyi tevékenység volt, amely a fizikai állapotunkat hivatott javítani. Sok esetben az edzőterem bekapcsolódott azok életébe, akik hosszabb ideig edzettek, és egyfajta életmóddá vált. Miután megismerkedtünk az alakot fejlesztő gyakorlatokkal, nagyon gyorsan arra a következtetésre juthatunk, hogy az edzés nem az egyetlen ösztönző, amely támogatja a tökéletes test felépítését. Az étrend is rendkívül fontos ebben a folyamatban, és értékes tápanyagokban gazdagnak kell lennie. Rendkívül nehéz esztétikus alakot építeni, ha csak gyorséttermi ételeket eszünk. Ezért a személyi edzők és táplálkozási szakemberek alkalmazása nagyon népszerűvé vált.

. Sokan, akik semmit sem tudnak az edzésről és a diétáról, úgy gondolják, hogy csak az anabolikus szteroidok segíthetnek egy sportos alak felépítésében. Azonban tisztában kell lennie azzal a ténnyel, hogy a tömegnövelő szteroidok nem az egyetlen megoldás. Vannak tabletták az izomtömeg növelésére, de először a megfelelő étrendre kell összpontosítani. Ez a kulcs az esztétikus alak kialakításának sikeréhez. Sok férfi úgy dönt, hogy izomnövekedést elősegítő kiegészítőket használ, de minden esetben először a teljes étrendre alapoznak. Ha sikerült összeállítanod a testednek megfelelő étrendet, elkezdhetsz kérdezősködni az interneten vagy az edzőktől, hogy milyen tápanyagokat használj az izomtömegedhez. Vannak természetes eszközök az izomnövekedéshez, amelyek nem igényelnek beavatkozást a hormonjainkba. Természetesen tömeges szteroidokat is használhat, de a legjobb, ha ezt az orvossal való konzultáció és alapos vizsgálat után teszi.

. Az izomtömeghez szükséges kiegészítők könnyen megtalálhatók az online boltokban és a táplálkozási cégek helyhez kötött pontjain. A jó táplálékkiegészítőket szinte minden edzésre járó ember használja, de érdemes tisztában lenni azzal, hogy az izomtömeget növelő kiegészítők közül melyek lesznek számunkra megfelelőek. A tömegnövelő és a legjobb táplálékkiegészítőket személyi edzőktől tudhatjuk meg, akikkel a fitneszklubokban találkozhatunk, ahol edzünk. Ezen a ponton azonban szeretnénk mindenkit figyelmeztetni, hogy még a legjobb izomnövekedést elősegítő tápanyag sem segít jó edzés és étrend nélkül. Az izomtömeg-gyarapodást a tápanyagok támogatják, de ez nem fog megtörténni, ha nem edzünk és nem eszünk megfelelően. Ebben a cikkben választ adunk arra a kérdésre, hogy milyen tápanyagokat érdemes használni az edzőterem elején, és melyik lesz a leghatékonyabb az izomtömeg-gyarapodáshoz. A jó tömegnövelő táplálékkiegészítők széles körben elérhetők, és érdemes elolvasni azoknak az embereknek a véleményét, akik már foglalkoztak tömegnövelő termékekkel.

. Melyek a jó izomtömeg-kiegészítők és izomnövekedést elősegítő termékek?

Fontos tudatosítani, hogy az izomtömeg építése hihetetlenül hosszadalmas folyamat. Milyen izomnövekedési kiegészítőket használjunk? Természetesen a gyors izomtömeg-gyarapodást a tápanyagok segítik, és ami jó a tömegnöveléshez, az könnyen beszerezhető a piacon. A jó tömegnövelők és izomnövelők megfizethető áron kaphatók, és érdemes megnézni őket több gyártó weboldalán. Az izomtömeg-kiegészítők és az izomtömeg-tabletták népszerű választásnak számítanak azok számára, akik edzenek és sportos testalkatot szeretnének építeni. Ami a tömegnövelésnél a legjobban működik, az természetesen a magas kalóriatartalmú étrend. Ezért megfelelő étrendre lesz szükség, amely értékes tápanyagokkal lesz gazdagítva. Az izomtömeg- és izomtömeg-gyarapodáshoz szükséges kiegészítők ebben az esetben csak kiegészítésként szolgálnak. Lehetetlen hatalmas tömeget építeni anélkül, hogy azt a naponta bevitt kalóriák nagy adagjára alapoznánk. Az alap a jó étrend, és csak ezután adhatunk hozzá valamit a tömeghez.

. Melyek a legjobb termékek az izomtömeghez? Először is olyan tömegnövelőket és tömegnövelő tablettákat kell választania, amelyek lehetővé teszik, hogy a lehető legnagyobb mennyiségű szénhidrátot biztosítsa a szervezetének. Ez az egyik legfontosabb makrotápanyag az izomtömeg építésében. Vannak tömeges gainers, mint például gainer tömeges rangsorolás, amely megtalálható a honlapunkon. Az izomtömeget és az erőt növelő tápanyagok kezdőknek nem a legjobb ötlet. A lényeg az, hogy az edzőtermi edzéssel kapcsolatos kalandod első heteiben hagynod kell, hogy teljesen elmerülj ebben a világban. Ismerje meg a rendszeresség érzését és a kiegyensúlyozott táplálkozással kapcsolatos ismeretek folyamatos bővítését. Az izomnövekedés és a tömegnövelő kiegészítők idővel hozzáadhatók ehhez az egész kirakóshoz. Még egyszer hangsúlyozzuk, hogy érdemes megnézni, milyen izomnövekedési kiegészítőkről szóló véleményeket találunk a világhálón. Ez kulcsfontosságú, hogy ne egy olyan izomépítő kiegészítővel végezzük, amely nem segít a kívánt eredmények elérésében. Shake a tömeg és a legjobb fehérje a tömeghez nagyszerű megoldás lehet.

A legjobb tömegnövelők és milyen tömegnövelőket érdemes használni

. Gyakran látunk kérdéseket az interneten arról, hogy milyen termékeket használjunk a tömegnöveléshez, milyen tápanyagokat használjunk az izompumpa érdekében, és mely tápanyagoknak van jó véleménye. Már tudjuk, hogy még a legjobb tömegnövelő tápanyagok sem garantálják a sikert, ha nem támogatjuk azt kiegyensúlyozott étrenddel. A tömegnövelésnek elsősorban nagy mennyiségű szénhidrátot tartalmazó termékeken kell alapulnia. A szénhidrátok a legjobbak az izomtömeg érdekében. Az interneten a legnevesebb boltban találhatsz jó fehérjét az izomtömeghez és a legerősebb tápanyagokat az izomtömeghez. A legjobb tömegnövelő kiegészítőket és ami a legfontosabb, a legjobb tápanyagokat az interneten találja. Ez mindig jó választás, és minden bizonnyal előnyösebb az egészségre, mint a szteroidok a tömeg és az erő érdekében. Nagyon jó ötlet, és nagyon fontos, hogy jó életminőséget biztosítsunk a testünk számára.

Mi a jó a tömeghez, és melyik fehérjét válasszuk a tömeghez? A legfontosabb dolog az, hogy más fogyasztók által bizonyított termékekre fogadjunk. Érdemes figyelembe venni, hogy egy adott termék milyen minősítésekkel rendelkezik. Van Buduj Mase üzlet, ahol megtalálhatók a súlygyarapodáshoz szükséges tabletták, a tömeg és az izomnövekedéshez szükséges fehérjekiegészítők. Ha a tömegnövelő kiegészítőkről van szó, a tablettákban lévő szteroidok nem a legjobb megoldás. Mi a legjobb a tömeg számára ebben az esetben? Mint említettük, a kreatin nagyszerű választás. Ez egy izomépítő kiegészítő, amely hihetetlenül hatékony. Mindenképpen megérdemli, hogy jó tápanyagnak nevezzük. Az ilyen típusú tömegnövelőket még a szakemberek is használják. Az ilyen típusú tömegnövelő termékek növelik a vázizmok térfogatát. Az izomtömeg szempontjából is nagyszerű tápanyag.

CliniCAPS

Melyik BCAA-t válasszuk tömegeléshez?

Egy jó tömegnövelő fehérje is jól jöhet. Egy extra adag fehérje a tested számára azt jelenti, hogy az izmaidnak több ösztönzője lesz a növekedésre. A fehérje az izomtömegért ezért kiváló ötlet. Az izomnövekedést elősegítő tablettákat és tömegnövelő kiegészítőket is gyakran használják. Oldalunkon megtalálja a tömegnövelők rangsorát, így megtudhatja, melyik a legjobb tömegnövelő. Ezen a ponton szeretnénk emlékeztetni arra, hogy az izomtömeghez szükséges tápanyagoknak edzés nélkül nincs értelme. Sokan úgy vélik, hogy a legjobb tömegnövelő a BCAA. Ez nem teljesen helytelen, de ha arra a kérdésre kellene válaszolnunk, hogy melyik izomtömeg-kiegészítőt válasszuk először, akkor biztosan nem a BCAA-kat választanánk. Az aminosavak nagyszerű kiegészítést jelentenek, ha már használsz izomépítő kiegészítőket. A legjobb tömegnövelők lehetővé teszik, hogy hihetetlen sikereket érjen el az atlétikus testalkat felépítésében. Melyik tömegnövelő használható és melyik tömegnövelő kiegészítő a legjobb? A legjobb tömegnövelő az, amelyik nagyon jó összetételű.

. Az interneten sok kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy melyik fehérje az izomtömeghez és melyik izomtömeg-kiegészítőt érdemes használni. A legfontosabb dolog az, hogy már tudjuk, hogy az izomtömeghez szükséges tápanyagokat fejben kell kiválasztani. A legfontosabb dolog az, hogy már tudjuk, hogy az izomtömeghez szükséges tápanyagokat fejben kell kiválasztani. Nem lehet olyan termék, amely bármilyen módon árt nekünk. Nagyon jó ötlet, hogy jó hírnévvel rendelkezzen az interneten, és először olvassa el a fogyasztók véleményét a termékről. Így könnyebb lesz eldönteni, hogy melyik erő- és állóképességnövelő tápanyagot használjuk. Az esztétikus sziluett kialakítása időigényes, és sok türelmet és odaadást igényel. Tisztában kell lennünk azzal a ténnyel, hogy egy jó tömegnövelőt csak azután szabad használni, hogy összeállítottunk egy kiegyensúlyozott étrendet és edzést, amely lehetővé teszi számunkra, hogy fejlesszük a fizikumunkat. A különféle kiegészítők használata már évek óta nagyon népszerű. Az elmúlt évtizedben a táplálékkiegészítő ipar erőteljesen fejlődött, és a gyártók folyamatosan végeznek kutatásokat a tápanyagokkal kapcsolatban. Az ilyen típusú termékek iránti kereslet óriási, ezért érdemes megfontolni, hogy beillesszük őket az étrendünkbe. Így pótolhatjuk a hiányzó tápanyagokat az étrendünkből.

. A táplálékkiegészítők használata teljesen biztonságos.

. A diéta megtervezése a legtöbb esetben attól függ, hogy jelenleg hogyan nézünk ki és hogyan érezzük magunkat. Az izomtömeg építése esetén rendkívül fontos a kiegyensúlyozott, kalóriatöbbletet tartalmazó étrend. Mindenféle táplálékkiegészítő hozzáadása az étrendhez erősen ajánlott. Szükséges azonban a megfelelő egyensúly fenntartása, hogy a legtöbb tápanyagot az élelmiszerekkel biztosítsuk. Ez nagyon fontos, ha egészséges életmódot szeretnénk fenntartani.

CliniCAPS

Hogyan lehet felgyorsítani az izomtömeg-építést

. A sovány és túlságosan karcsú alakok már nem számítanak vonzónak. Most divatos az izomépítés, és a látszattal ellentétben mind a férfiak, mind a nők körében fejlődik. Nem véletlen, hogy az edzőtermeket jelenleg a fiatalok ostromolják. Mindenki keményen dolgozik a testén, és egyre jobban akar kinézni. Az izmos és sportos alakot pedig tényleg ki kell érdemelni. Ezt nem könnyű elérni. Az erőedzésnek keménynek kell lennie ahhoz, hogy az izmok növekedéséhez és fejlődéséhez megfelelő ingereket adjon. És néha már nem elég. A haladó edzőterembe járók szinte mindig különféle tömegnövelő tablettákhoz, fehérje-kiegészítőkhöz és más hasonló sajátosságokhoz nyúlnak, amelyek bizonyos speciális anyagokat juttatnak a szervezetükbe, lehetővé téve a gyorsabb vagy hatékonyabb izomfejlesztést. Az ilyen termékekkel nincs semmi baj. Valójában még a kezdők is használhatják őket. Mindazonáltal a táplálékkiegészítésnek kiegészítőnek kell lennie, mert a sziluettjüket formáló emberek számára mindig az edzés és a jó, egészséges táplálkozás lesz az elsődleges. Hogyan lehet tehát természetes módon felgyorsítani az izomépítést? Az alábbi módszerek kipróbáltak és messze a legjobbak, így aki ezeket alkalmazza, hamar megtapasztalja, hogy nekik köszönhetően gyorsabb ütemben képes a testét a kívánt módon megváltoztatni.

Változások az edzésben


Szinte minden ember szereti a rutint. Biztonságérzetet nyújt az embereknek, ezért tudat alatt mindannyian erre törekszünk. Felállítunk magunknak egy edzéstervet, és ha egyszer megszoktuk, semmilyen körülmények között nem akarunk változtatni rajta, így néha hetekig vagy akár évekig is ragaszkodunk hozzá. Ez egy alapvető hiba. A tapasztaltak inkább nem, de a kezdők igen. Egy új edzés mindig meglepetés a test számára. Nehezebb végrehajtani, különösen akkor, ha még nem sajátítottad el teljesen az azt alkotó mozdulatokat. Egy-két hónap elteltével a gyakorlatok hirtelen sokkal könnyebbé válnak, különösen, ha nem változtatsz a súlyon, és nem adsz hozzá plusz terhelést. Az a tény, hogy a képzés könnyűvé és kellemessé válik, egyenértékű a hatékonyság csökkenésével. Nem tudsz izmot építeni a könnyebbik úton. Ezért minden edzőtermet használónak nem szabad elfelejtenie, hogy rendszeresen változtassa edzéstervét. Persze ostobaság lenne hetente változtatni egy ilyen terven, de egy hónap vagy legfeljebb két hónap után mindenképpen érdemes legalább óvatosan átdolgozni.

. Az izmok fejlődése és növekedése még kiegészítés alkalmazása esetén is leáll, ha folyamatosan pontosan ugyanannak a terhelésnek vannak kitéve. Ahelyett, hogy több szteroidot fogyasztana a tömeg érdekében, jobb, ha átgondolja a tervét. A hatékonyság javításának legegyszerűbb módja az egyes gyakorlatokban használt súly lassú, de szisztematikus növelése lesz. Ezt a guggolás példáján fogjuk megvitatni. Egy kezdő valószínűleg azzal kezdi, hogy terhelés nélkül hajtja végre, mert már egy ilyen mozgás is viszonylag nehéz lesz számára. Egy hét múlva azonban már megpróbálhatja a guggolást csak súlyzóval vagy kisebb súlyzókkal végezni. Ha könnyűnek találja, érdemes két súlyt tenni a súlyzóra, például két vagy öt kilogrammot. Idővel egyre nehezebbé válik a gyakorlatok nehézségének növelése, de mindig érdemes törekedni rá, hogy a test fejlődhessen.

Az erőnléti edzés különböző típusai

. Az is fontos, hogy ne korlátozza magát egyetlen edzésmódszerre. Mégis, az erő adeptusai különösen kedvelik az úgynevezett splitet, és általában nem hajlandók mással helyettesíteni. Az edzésnapokat testrészekre osztják. Általában hétfőnként a mellkast, szerdánként a vállat, péntekenként pedig a lábat és a hasat edzik. A szervezet gyorsan hozzászokik. Tehát ahhoz, hogy meglepd valamivel, nem kell mindig arra kényszerítened, hogy több súlyt emeljen, mert néha elég, ha megváltoztatod az edzésmódszeredet. A megosztás egyáltalán nem az egyetlen lehetséges és jó választás. Még a haladóknak is érdemes időről időre bevezetni a tervükbe egy "Full Body Workout" nevű edzést, azaz egyszerűen egy teljes testet érintő edzést, amely sokkal nagyobb intenzitást mutat, és teljesen más hatást gyakorol az izmokra. A tervedben a körkörös edzésnek is szerepelnie kell. Számos gyakorlatot kombinálnak, amelyeket közvetlenül egymás után végeznek el, hogy az egész ciklus elvégzése után hosszabb szünetet tartsanak, és legalább többször ismételjék meg a ciklust.

. Meglepő módon még az izomtömeg építése esetén is jó eredményeket hozhat a kardióedzés. Valahogy elfogadott, hogy csak zsírégetésre és fogyásra használják őket, de ez nem feltétlenül igaz. Aki izmokat épít, biztosan nem akar egyúttal zsírt is szedni. Az izomépítéshez azonban magas kalóriatartalmú étrendre van szükség, ami néha hirtelen súlygyarapodást eredményez. Száraz izomtömeget azonban nem lehet egyedül építeni. Az izmok a zsírszövetekkel együtt nőnek. Ennek a hatásnak az ellensúlyozására és az úgynevezett "zsíráradat" elkerülése érdekében érdemes néhány kardióedzést beiktatni az edzéstervbe. Ezeknek nem kell hosszúnak lenniük. Egy kardióedzés akár húsz percig is tarthat. Ha egyszerre szeretné kombinálni az erőnléti edzéssel, ne feledje, hogy a szabály az, hogy először súlyzós edzést kell végeznie, és csak utána kardiót. Ellenkező esetben az aerobik során kimerült izmoknak már nem lesz erejük súlyt emelni, és az ezt követő gyakorlatok hatástalannak bizonyulnak.

CliniCAPS

Az edzés intenzitásának és gyakoriságának növelése


. Ezért szednek a sportolók tömegnövelő tablettákat és hasonló kiegészítőket, hogy több energiához jussanak, amit aztán az edzés során felhasználhatnak. Az erő nem a semmiből jön. Az emberi szervezetnek meglehetősen korlátozottak a lehetőségei, ezért nem képes 24 órán belül regenerálódni egy kemény edzés után. Ez a növekvő fáradtságérzet és a regenerációs problémák az edzés gyakoriságának és intenzitásának folyamatos csökkentését eredményezik. Hogy kilépjünk ebből az ördögi körből, érdemes kiegészítőket szedni. Ezt különösen azoknak kell megtenniük, akik nemcsak edzenek, hanem kemény fizikai munkát is végeznek, vagy sok más kötelességük van, amelyek nem teszik lehetővé számukra a hosszabb alvást és a test regenerálódását. Az olyan kiegészítők, mint a kreatin vagy a béta-alanin segítik az izmok gyorsabb regenerálódását. Az így nyert energiát később edzésre lehet fordítani. Minél gyakrabban és intenzívebben edz, annál gyorsabban nőnek az izmai.

. Mivel nagyon korlátozottak az időforrásai, jól kell beosztania a szabadidejét. És jobb gyakrabban és rövidebb ideig edzeni, mint ritkábban és hosszabb ideig. Négy félórás edzés sokkal jobb eredményt hoz, mint egy kétórás. De persze, ha megengedheted magadnak, mert sokkal több szabadidőd van, akkor nyugodtan edzhetsz heti négyszer két órát. Csak arra kell ügyelnie, hogy a teste képes legyen regenerálódni ilyen intenzitású edzés mellett. A megnövekedett gyakoriság kizárja a Full Body Workoutot is, így az ő esetében érdemes a splitsre fogadni. Az edzésnek egyszerűen keménynek kell lennie, bár nem lehet túl kemény. Ha valaki edzés után két napon belül nem képes regenerálódni, az azt jelenti, hogy vagy túl sokáig edz, vagy túl nagy terhelést vállal, ami nem áll arányban a megszerzett erővel és izomtömeggel. És a másik irányba is könnyű eltúlozni a képzést. Ez nem történhet meg. A regeneráció nagyon fontos, mivel az izmok pihenés közben tudnak növekedni.

Kiegyensúlyozott étrend


. Mi a helyzet a diétával? Ha nincs megfelelően kiegyensúlyozva és a megfelelő ételekkel feltöltve, hogy megfeleljen az ember céljainak, akkor valószínű, hogy még a legintenzívebb, hetente többször végzett edzés sem fog szó szerint semmilyen észrevehető eredményt hozni. Az izmokat mind az edzéshez, mind a növekedéshez üzemanyaggal kell ellátni. Érdemes tehát elgondolkodni azon, hogyan lehet az étkezéseket úgy kiegyensúlyozni, hogy azok az egész szervezet növekedését segítsék. Általánosságban elmondható, hogy minden étrend, nem csak egy edző étrendje, az ember számára három alapvető makrotápanyagból, azaz szénhidrátokból, fehérjékből és zsírokból áll. A zsír lehet benne a legkevesebb. Igaz, az egészség megőrzéséhez szükséges, de nem szabad az ellenkező irányba túlzásba vinni és túlzásba vinni a fogyasztását, mert a zsír az, ami a leggyorsabban képes zsírszövetté alakulni, és ritkán táplál vagy épít izmot. Az étrendben lévő szénhidrátoknak viszont elég soknak kell lenniük. Bár ma már egyre több kritika éri őket, és egyesek tudatosan elkezdik korlátozni, még mindig a legjobb energiaforrás a szervezet számára, így logikusan a sportolóknak többre van szükségük belőlük. És mi a helyzet a fehérjével? Ez valójában a legfontosabb makrotápanyag mindazok számára, akik izomtömeget akarnak építeni. A fehérjében gazdag étrend segít a test formálásában. Érdemes tehát ezt a makrotápanyagot egy kicsit tovább vizsgálni.

. Biztosan sok fehérje van az étrendben. Egyeseknek többre, másoknak valamivel kevesebbre van szükségük, de a legtöbb ember számára a teljes napi fehérjeszükséglet kielégítése meglehetősen nehéznek bizonyul. Ez egy jó ok arra, hogy a tömegnövelőkhöz forduljon. Bár ezek általában nem csak fehérjéből állnak, mégis ez az a makrotápanyag, amelyből a legtöbbet tartalmazzák. És nem kell félni a porban lévő fehérjétől sem. Bár sokan vonakodnak érte nyúlni és beilleszteni az étrendjükbe, nem egy különösebben egészségtelen vagy erősen feldolgozott termékről van szó. Még a lengyel piacon is vannak olyan sporttáplálék- vagy fehérje-kiegészítők, amelyek szinte kizárólag tejsavófehérje-izolátumból vagy -koncentrátumból és csak néhány kiegészítő adalékanyagból állnak. A fehérje az ételek helyettesítésére szolgál. Akkor nyúlhat hozzá, amikor nincs ideje rizses csirkét főzni vagy túrós ételt készíteni. A fehérje nagyon kényelmes módja az extra fehérjeszükséglet kielégítésének. Általában elegendő, ha egyszerűen vizet öntünk rá és megisszuk. Egy ilyen turmixot elkészíthetsz magadnak edzés előtt, hogy magaddal vidd az edzőterembe vagy arra a helyre, ahol edzeni szeretnél.

Motiváció

. Mindezek a tippek azonban senkinek sem segítenek, ha nem használja őket rendszeresen. Ehhez pedig motivációra van szükséged. Tisztában kell lenned azzal, hogy miért teszed mindezt. Tudnod kell, hogy miért nyúlsz szteroidokhoz a tömeg érdekében, és miért edzel olyan keményen ahelyett, hogy munka után pihennél. A motiváció idővel mindig eltökéltséggé alakul, ami a profi sportolók egyik legfontosabb jellemzője.

polski | български | deutsch | español | Česká republika | ελληνικά | UK | suomalainen | français | magyar | עברי | italiano | Lietuva | Latvija | nederlands | português | românesc | SVENSKA | slovenski | slovenský |
CliniCaps

szteroid, tesztoszteron, tesztoszteron fokozó, anabolikus szteroidok, anabolikus, anabolikus szteroid, anabolikus jelentése, szteroid fajták, szteroid jelentése, tömeg, izomtömeg növelés, tesztoszteron szint, tesztoszteron növelés, anabolikus szteroidok, tesztoszteron növelő, tesztoszteron tabletta, izomnövelő szerek, izomtömeg növelő szerek, izomtömeg növelés otthon, tömegnövelő, izomnövelő tabletta, izomtömeg növelés gyorsan, szteroid rendelés, legjobb tömegnövelő szteroidok, izomtömeg növelő étrend, szteroid mellékhatásai, testtömeg növelés, testépítő szerek, izomtömeg növelő szteroid, izomtömeg növelő edzésterv, izomtömeg növelő edzés, gyógyszerek listája, izomtömeg növelő kapszula, száraz izomtömeg növelés, zsírégető szteroid, tömegnövelő szerek nőknek, izomnövelés, tömegnövelő mellékhatásai, tömegnövelő edzésterv, tesztoszteron növelő ételek, gyors izomtömeg növelés, izom növelése étrend, tömegnövelő szerek, tesztoszteron növelő szerek, izom növelése gyorsan, szteroid injekció mellékhatásai, izomtömeg növelő porok, legjobb izomtömeg növelő, legjobb fehérje, izomtömeg növelés otthon nőknek, tömegnövelő étrend, legjobb izomnövelő szerek, testtömeg növelő szerek, izomnövelő szteroid, vízhajtó gyógyszerek, testtömeg növelés étrend, fogyókúrás étrend nőknek, szteroid kúra, tesztoszteron szint, tesztoszteron fokozó mellékhatásai, legjobb tömegnövelő, tesztoszteron növelő, gyuros gyogyszerek, tesztoszteron növelés, görögszéna tesztoszteron, tesztoszteron szint növelése természetesen, diprophos injekció, tesztoszteron hatása, tomegnovelo, izomtömeg növelő ételek, tesztoszteron injekció hatásai, testépítő szerek szteroidok, tesztoszteron fokozó szedése, tesztoszteron fokozó nőknek, természetes izomtömeg növelő, izom növelése, testépítő étrend, tömegnövelő szerek káros hatásai, száraz izomtömeg növelő szteroid, tesztoszteron tabletta ára, tesztoszteron szint mérés otthon, tesztoszteron fokozó hatása, tesztoszteron fokozás, tesztoszteron szteroid, legjobb izomtömeg növelő szerek, legjobb szteroid, tesztoszteron fokozó biotech, izomnövelő szerek mellékhatásai, tesztoszteron szint növelés, tesztoszteron növelő ételek, tesztoszteron kúra, szálkás izomtömeg növelés, tesztoszteron szint növelő, szteroid hatása, diétás étrend nőknek, szteroid fajták, tesztoszteron mellékhatásai, anabolikus fehérje, tesztoszteron növelők, szteroid árak